Schoolstress in kaart

Hoi daar!

Kom jij weleens in aanraking met kinderen die zich op school voorbeeldig gedragen, maar thuis soms helemaal ontploffen? Ik ken er alles van!


Zowel als ouder mocht ik dit meermaals meemaken bij mijn eigen kinderen, maar ook toen ik nog voor de klas stond, merkte ik op oudercontacten soms dat kinderen zich op school heel anders gedragen dan thuis.


Ik kan je daarin alvast gerust stellen: DAT IS HEEL NORMAAL! Kinderen zullen hun emoties het meest tonen op de plaatsen waar ze zich het VEILIGST voelen en doorgaans is dat thuis.


Bovendien kan het best zijn dat een kind doorheen de dag een aantal spanningen opbouwt, die er dan thuis (in volle kracht) weer uitkomen!


Het goede nieuws echter is dat dit niet hoeft te betekenen dat je als leerkracht niets kan bijdragen om het welbevinden van deze kinderen ook thuis te gaan verhogen!

 

Om dat te kunnen doen, is het van cruciaal belang om eerst eens in kaart te brengen


WAAR het precies moeilijk loopt


WAAROM dit zo is

Om je daarbij te helpen, creëerde ik een download die we ook in onze praktijk weleens gebruiken. Bij deze GRATIS download lukt het jou om eerst de SCHOOLSTRESS IN KAART te brengen en vervolgens te gaan onderzoeken WELKE OORZA(A)K(EN) er schuil kunnen gaan achter deze spanning.


Deze tool heeft een totale waarde van €47, maar jij ontvangt hem vandaag VOLLEDIG GRATIS en voor niets!! Zo hopen we leerkrachten en ouders te kunnen inspireren en helpen om zo het welbevinden van zoveel kinderen te kunnen VERHOGEN!

 

LAAT HIER JE MAILADRES ACHTER EN JE ONTVANGT DEZE DOWNLOAD IN JE MAILBOX ZODAT JIJ ER ONMIDDELLIJK MEE AAN DE SLAG KAN! 


Alvast veel succes en plezier gewenst met de worksheets rond het in kaart brengen van schoolstress.


Maïté