Over ons

Over ons

Samen maken wij de wereld elke dag een stukje verdraagzamer, begripvoller en mooier.Atlass is een multidisciplinair centrum gespecialiseerd in autisme, AD(H)D en hoogsensitiviteit. Onze groepspraktijk wordt gedragen door een team van enthousiaste en heel gedreven zelfstandigen die allemaal achter dezelfde visie staan. 


Bovenal willen wij met Atlass een plek creëren waar volwassenen en kinderen met ASS, AD(H)D en HSP het gevoel krijgen helemaal zichzelf te kunnen en mogen zijn. Een plek waar je slechts één drempeltje voorbij moet om zowel terecht te kunnen met vragen rond diagnostisch onderzoek en begeleiding als voor informatie.


Wij willen echt een verschil maken door je op een heel menselijke manier verschillende soorten ondersteuning te bieden en zo het leven voor jou en je gezin wat makkelijker en draaglijker te maken. En omdat we willen dat je zo snel mogelijk geholpen wordt, proberen we zonder wachtlijsten te werken. Dat doen we door nieuwe medewerkers te zoeken zodra er meer vraag is dan wij aankunnen.


Samen maken we de wereld elke dag opnieuw een stukje verdraagzamer, begripvoller en mooier …