Bodywork

Bodywork

"Blokkades worden opgeheven, zodat er meer inzicht,
evenwicht en rust ontstaat.
"

Bodywork-therapeute Els

Bodywork of lichaamswerk is een lichaamsgerichte therapie die als doel heeft energie en bewustzijn in het lichaam vrij te maken. We hanteren daarbij een holistisch standpunt en bekijken het lichaam in al zijn dimensies: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Blokkades worden opgeheven, zodat er meer inzicht, evenwicht en rust ontstaat. Ziekte, pijn, vermoeidheid, onvrede en angsten kunnen zo omgezet worden naar levenskracht, liefde en gezondheid.


Lichaamswerk nodigt je uit om het beste in jou naar boven te brengen zodat het gemakkelijker wordt om eenvoudig, maar gelukkig en echt jouw leven te leven.

Bodywork is een combinatie van verschillende therapieën die wordt aangeleerd gedurende een 5-jarige opleiding. Ademhalings- en bewegingsoefeningen worden gecombineerd met lichaamsgerichte therapie. Die bestaat uit elementen afkomstig van zowel Westerse als Oosterse technieken: Shiatsu (drukpuntmassage), diepe fricties (dynamische techniek), Chi Nei Tsang (diepe buikmassage), craniosacraal therapie (hoofdmassage) en fasciatherapie (zachte behandeling van het bindweefsel).


De gebruikte technieken zijn slechts een middel om de intelligentie van jouw lichaam wakker te maken en om bij jouw essentie te komen. Alle transformatie, genezing en vernieuwing begint daar!

Meer informatie of een afspraak maken?


Klik hier om te mailen naar info@atlass.be